Από το Blogger.

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα εβδομάδας

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Φοιτητής πιάστηκε με σκονάκι 10,5 μέτρων

Το περιστατικό συνέβη σε πανεπιστήμιο του Καζακστάν, στις εξετάσεις του μαθήματος της Ιστορίας. 

Ένα πραγματικά επικό σκονάκι έκανε φοιτητές και καθηγητές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, ενώ η πανεπιστημιακή κοινότητα της χώρας θα ασχολείται για πολύ καιρό ακόμη με το θέμα, καθώς η εφευρετικότητα του φοιτητή αλλά και ο κόπος που κατέβαλε για να το φτιάξει ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.


Η ιστορία έχει ως εξής: Ο φοιτητής κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μαθήματος της Ιστορίας έδειχνε πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε κάτι στο σώμα του να τον ενοχλεί πολύ και να τον κάνει να νιώθει άβολα.Στις ερωτήσεις των καθηγητών, «μασούσε» τα λόγια του και έμοιαζε «ύποπτος» για κάτι. Δεν χρειάστηκε, βέβαια, να περάσει πολύς χρόνος μέχρι οι επιτηρητές να καταλάβουν ότι ένα σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων ήταν τυλιγμένο γύρω από το στήθος του.

Επάνω του υπήρχαν γραμμένες ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες ερωτήσεις. Ο φοιτητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει τις σπουδές του στο εν λόγω πανεπιστήμιο. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν: «Αν είχε αφιερώσει έστω το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει το σκονάκι, σίγουρα τώρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό!». Και δεν έχουν άδικο.