Από το Blogger.

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα εβδομάδας

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Πούλησε δύο φαντάσματα για 1.500 ευρώ

Μια περίεργη ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη Κριστιαντσέρτς της Νέας Ζηλανδίας.

Η Άβι Γούντμπερντ πίστευε οτι στο σπίτι της υπήρχε έντονη μεταφυσική δραστηριότητα. Ζήτησε λοιπόν, τη βοήθεια ενός εξορκιστή ώστε να απαλλαγεί από τις φασματικές οντότητες. Ο εξορκιστής υποστήριξε πως κατάφερε να παγιδεύσει τις «οντότητες» σε δύο φιαλίδια με μια διαδικασία αγιασμού.

«Ο αγιασμός εξασθενεί την ενέργεια των φαντασμάτων, ρίχνοντάς τα σε μια κατάσταση ύπνου. Δεν παρουσιάστηκε καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι από τότε που εμφιαλώθηκαν. Πιστεύω ότι βρίσκονται μέσα στα φιαλίδια», είπε η Γούντμπερντ. Θέλοντας να ξεφορτωθεί τα φιαλίδια, αποφάσισε να τα πουλήσει Έδωσε μάλιστα και οδηγίες για την εγκατάσταση των φαντασμάτων σε ένα σπίτι.

Στις δύο εβδομάδες που κράτησε η δημοπρασία των φιαλιδίων, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δέχτηκε 214.000 επισκέψεις και το προσφερόμενο ποσό έφτασε τα 2.830 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (περίπου 1.500 ευρώ). Αν και δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, η Γούντμπερτ δήλωσε ότι θα προσφέρει τα χρήματα σε μια εταιρεία προστασίας ζώων, κρατώντας μόνο το ποσό που πλήρωσε στον εξορκιστή.