Από το Blogger.

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα εβδομάδας

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Νυφικό φτιαγμένο από χαρτιά διαζυγίων

Η 15χρονη μαθήτρια Demi Barnes από την πόλη Crawley (Αγγλία) σκέφτηκε να δημιουργήσει το πιο κυνικό νυφικό που έγινε ποτέ.

Η Demi βρήκε στο Internet ένα χαρτί διαζυγίου, το τύπωσε και στη συνέχεια το φωτοτύπησε χιλιάδες φορές. Με υπομονή και επιμονή μετά από 10 περίπου ώρες ολοκλήρωσε το έργο της αναρτώντας το στη σελίδα της στο Facebook, προκειμένου να το δουν φίλοι και συγγενείς της. Σε λίγο μόλις χρόνο το δημιούργημά της πήρε τόσα πολλά likes που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί.

Χρησιμοποιώντας πάνω από 1.500 διαζευκτήρια το νυφικό έχει κατά την ίδια έχει συμβολικό χαρακτήρα: «Θέλησα να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο για το πόσο γρήγορα κάποιος αποφασίζει να παντρευτεί και μετά εξίσου γρήγορα χωρίζει. Σκέφτηκα ότι τα χαρτιά των διαζυγίων θα χρησίμευαν για να κατασκευάσω το νυφικό και να μεταφέρω με τον τρόπο μου την άποψή μου. Μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν όλο αυτό πολύ κυνικό αλλά η ταχύτητα ενός γάμου και ένα επίσης ταχύτατο διαζύγιο είναι νομίζω εξίσου κυνική πράξη», λέει η ίδια σχολιάζοντας την πρωτότυπη δημιουργία της....επιμέλεια: Ελευθερία Τζώη