Από το Blogger.

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα εβδομάδας

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Φοιτητής μεταμόρφωσε λεωφορείο σε σπίτι

Όταν είσαι πτυχιακός φοιτητής αρχιτεκτονικής και κανένα project δεν σε εντυπωσιάζει από τα ήδη υπάρχοντα, τότε πρωτοτυπείς.

Mε τον τρόπο αυτό σκέφτηκε και ο Hank Butitta, που έθεσε ως στόχο να κάνει μια καινοτόμα πτυχιακή εργασία. Έτσι αγόρασε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο για 3.000 δολάρια και το μεταμόρφωσε στην ιδανική πολυμορφική κατοικία. Μετά από 15 εξαντλητικές εβδομάδες σχεδιασμού και προσωπικής εργασίας, ο Butitta κατάφερε να επανασχεδιάσει το συνηθισμένο σχολικό λεωφορείο.

Στην προσπάθειά του είχε βέβαια και τη βοήθεια του αδελφού του, Vince, καθώς και του φωτογράφου φίλου του, Justin EvidonΟ χώρος χρησιμοποιεί αρθρωτές μονάδες και επιτρέπει στον χρήστη να έχει τα πάντα, από ένα καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, χώρο εργασίας καθώς και αποθήκη. Κι όλα αυτά πάνω σε τέσσερις ρόδες που μπορούν επίσης να σε μεταφέρουν παντού. Λαμβάνοντας άριστα στην πτυχιακή του, ο νεαρός αρχιτέκτονας έκανε ένα ταξίδι στη χώρα του την Αμερική, διασκεδάζοντας  με τη δημιουργία του και απολαμβάνοντας τους κόπους του....επιμέλεια: Ευάγγελος Χόβολος