Από το Blogger.

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα εβδομάδας

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Πώς θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια μετά το 2024;

Περισσότεροι από πενήντα εμπειρογνώμονες συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μια έκθεση, που παρουσιάζει πως θα είναι τα εν λόγω ταξίδια.

01 Τα γκισέ για το check-in θα έχουν εξαλειφθεί πλήρως και οι επιβάτες θα μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν το χρόνο αναμονής μέσω των κινητών συσκευών τους.
02. Η ασφάλεια θα ενισχυθεί με την χρήση καρτών με βιομετρικά δεδομένα στη θέση των διαβατηρίων και τα σκάνερ θα είναι σε θέση να επεξεργάζονται τα στοιχεία των επιβατών.
03. Η ανησυχία για τις χαμένες αποσκευές θα ανήκει στο παρελθόν, με ψηφιακές ετικέτες, που θα διαθέτουν όλα τα στοιχεία της πτήσης και τις πληροφορίες προορισμού.
04. Τα αεροδρόμια θα αλλάξουν δραστικά και θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως γκαλερί τέχνης, κινηματογράφους 3D, κήπους, ακόμα και κέντρα για γιόγκα.

05. Οι καινοτομίες κατά τη διάρκεια της πτήσης περιλαμβάνουν τη δυνατότητα συνομιλίας των επιβατών με φίλους και συγγενείς, ενώ τέλος τα καθίσματα θα προσαρμόζονται στο σώμα κάθε ταξιδιώτη, προσφέροντας άνετο ταξίδι.
06. Ένας προσωπικός ψηφιακός ταξιδιωτικός πράκτορας θα είναι πάντα μαζί μας μέσω μιας έξυπνης συσκευής. Ο ψηφιακός μας φίλος, που θα εμφανίζεται με τεχνολογία ολογράμματος και θα απαντά σε φωνητικές εντολές, θα μας δίνει λύσεις με πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι και τον προορισμό μας. 


...επιμέλεια: Ελευθερία Τζώη

Πηγές: www.skyscanner.net http://perierga.grwww.tunisiaonline.comwww.messalaw.com,
www.goodwp.com